Food

Kindvriendelijke bistro voor koffie, lunch en op bepaalde dagen een gezond afhaalmenu

Voor de kleine en grote trek!

Van een boterham met hagelslag tot bananenbrood of een lekker groentesapje. Hartendief biedt een gezond en afwisselend aanbod voor groot en klein.

Hartendief houdt van ambachtelijke Groningse ondernemers. Zo is onze koffie van microbranderij Koffiestation en komen onze broden en taarten van BAQ. Vasam levert onze overheerlijke saucijzenbroodjes, soepen en afhaalmaaltijden. Voor andere lekkere hapjes shoppen we regelmatig bij Goudheerlijk en ons biologische vlees komt van De Groene Weg. Maar Hartendief zou Hartendief niet zijn als er niet toch een vreemde eend in de bijt tussen zit… Zoete lekkernijen zonder suiker van SUE uit Rotterdam.

Naast suikervrij, houden we rekening met allergieën (bijvoorbeeld lactose, gluten) en andere dieetwensen (vegetarisch of veganistisch). In onze bistro komen kinderen én volwassen aan hun trekken en serveren we, indien gewenst, kinderporties.

Slimme spitsoplossing

Een gezond afhaalmenu met de gerechten waar je zelf niet altijd aan toekomt. Zoals bijvoorbeeld grootmoeders groentesoep, gehaktballen, goulash en stoofpotjes.

Rennen van je werk naar huis, de kinderen van school halen, naar clubjes brengen, zelf sporten, afspreken met vrienden… Soms is het koken van een gezonde maaltijd een hele klus. Slow cooking, wie heeft er nog tijd voor met een druk gezinsleven? Hartendief biedt op bepaalde dagen heerlijke en gezonde afhaalmaaltijden aan. Gerechten waar je zelf niet altijd aan toe komt. Altijd met de aanbevolen hoeveelheid groenten en biologisch vlees.  

Kindvriendelijk

Speelplek, verschoningsruimte, kinderstoelen, flesje opwarmen, kindermenukaart

Persoonlijk

Betrokken, gastvrij, delen eigen ervaringen, producten zelf getest, persoonlijke relatie met leveranciers

Ambachtelijk

Ambachtelijk bereide producten, biologisch waar mogelijk, Groningse ondernemers, rekening houden met allergieën, kinderporties