Over Hartendief

Kidsconceptstore in hartje stad

Hartendief heeft het!

Of het nu gaat om kleding, accessoires, cadeaus of zomaar iets leuks. Hartendief is de kidsconceptstore waar je blij van wordt en waar je altijd slaagt.

Hoe maak je winkelen leuker en relaxter voor jonge gezinnen? Deze vraag is de basis van Hartendief. Wij zijn ervan overtuigd dat dit begint met een kindvriendelijke omgeving. Een winkel waar je zonder problemen met een kinderwagen of buggy kunt rondkijken. Met een speelplek, een verschoningsruimte, de mogelijkheid om een flesje op te warmen en kinderstoelen. Hartendief biedt een totaalbeleving op het gebied van fashion, food en fun: de kidsconceptstore waar je altijd slaagt.

Met een breed en verrassend assortiment kleding, accessoires en cadeaus. Bij een ontspannen middagje winkelen hoort bovendien een goede kop koffie en een lekkere lunch. Kom even tot rust in onze kindvriendelijke bistro. Tot slot is Hartendief een ontmoetingsplaats met diverse originele activiteiten en diensten voor kinderen en (aanstaande) ouders. Van modeshow tot kinderyoga of een fotoshoot. Er is altijd iets te doen!

Kindvriendelijk

Speelplek, verschoningsruimte, kinderstoelen, flesje opwarmen, kindermenukaart

Persoonlijk

Betrokken, gastvrij, delen eigen ervaringen, producten zelf getest, persoonlijke relatie met leveranciers

Assortiment

Kleding, cadeaus, accessoires, verrassend, vernieuwend, merken en producten waar we zelf van houden

Team Hartendief

Wij staan voor je klaar! Bij team Hartendief staan een ontspannen sfeer en een persoonlijk advies voorop. En we vertellen natuurlijk graag over ons gave assortiment kleding, cadeaus en accessoires. Vragen of opmerkingen? Laat het ons weten.